Home » , » Babylon A.D.

Babylon A.D.

În viitorul apropiat, un mercenar pe nume Toorop (Vin Diesel) acceptă un contract de la un mafiot rus, Gorsky (Gérard Depardieu), care îi cere să aducă în New York o fată cunoscută doar sub numele de Aurora (Mélanie Thierry). Pentru a îndeplini această misiune, Gorsky îi dă lui Toorop o serie de arme şi un paşaport special care se injectează sub pielea gâtului. Toorop, alături de fată şi gardianul ei, călugăriţa Rebeka (Michelle Yeoh), călătoresc din Noelite Convent, Mongolia, pentru a ajunge în New York via Rusia. Satele şi oraşele din Rusia s-au transformat în nişte mahalale periculoase şi suprapopulate din cauza războiului şi activităţii intense a teroriştilor, ceea ce îi obligă pe cei trei să înfrunte pericolele ce-i pândesc la tot pasul.
Aurora este o fată mai specială, sensibilă şi care priveşte viaţa în roz, iar văzând situaţia deplorabilă a oamenilor din jurul ei o face să reacţioneze în moduri ciudate, pe care nici Toorop şi nici Rebeka nu le poate explica. Cu o asemenea ocazie, Aurora se panichează aparent fără vreun motiv şi fuge dintr-o staţie de tren aglomerată cu câteva momente înainte de-a se produce o deflagraţie. Mai târziu, ei se îmbarcă într-un submarin care poartă refugiaţi spre Canada. Cu toate acestea, pentru a evita detectarea prin satelit, sunt nevoiţi să lase unii dintre ei în urmă, recurgând chiar la împuşcarea acestora atunci când se îmbulzesc spre intrare.
Furioasă de ceea ce se întâmplă, Aurora începe să manevreze submarinul vechi de 30 de ani, chiar dacă nu a studiat vreodată aşa ceva. Sora Rebeka îi explică lui Toorop că Aurora a putut vorbi 19 limbi diferite la vârsta de 2 ani şi întotdeauna a părut să ştie lucruri despre care n-a învăţat niciodată. Cu trei luni înainte de-a veni Toorop să le ia, Aurora a început să se comporte în moduri în care n-o mai făcuse niciodată. Acest lucru s-a întâmplat după o vizită a unui doctor care i-a administrat o pilulă.
Share this article :

Trimiteți un comentariu