Home » , , » Need for Speed: Începuturi

Need for Speed: Începuturi

Need for Speed 2014 (Need for Speed: Începuturi), film online HD, subtitrat în Română
Tobey Marshall (Aaron Paul) deţine un atelier undeva într-un mic orăşel din apropiere de New York unde, împreună cu prietenii lui, construieşte şi tunează maşini. La o emisiune radio despre cursele de maşini, DJ Monarch (Michael Keaton) povesteşte despre Tobey că era un pilot bun şi avea o mare rivalitate cu un anume Dino (Dominic Cooper). Dino şi-a urmărit visul şi a ajuns un mare pilot, concurând în Indy şi alte competiţii profesioniste, iar acum se ocupă cu vânzări de maşini. Monarch consideră că Tobey a fost cel puţin la fel de talentat precum Dino, dar acesta din urmă a avut mai mult noroc.
Tobey a moştenit atelierul de la tatăl său, dar acum are mari dificultăţi cu plata ratelor bancare aşa că el şi echipa sa concurează în curse de maşini pentru amatori ca să facă rost de bani. După ce câştigă o cursă, ei sărbătoresc la un bar local unde îşi face apariţia şi Dino, conducând un Mercedes SLS Gullwing şi fiind însoţit de iubita lui, Anita (Dakota Johnson). Aceasta este fosta iubită a lui Tobey şi sora lui Little Pete (Harrison Gilbertson), membru în echipa sa. Ei au un schimb dur de replici şi se observă o puternică animozitate între Tobey şi Dino.
A doua zi, Dino apare la garajul lui Tobey şi îi propune acestuia să finalizeze tunarea unui Ford Mustang, conştient fiind că el şi echipa lui sunt cei mai buni în această meserie. El doreşte să vândă acea maşină la un pret estimativ de 2 milioane de dolari, aşa că îi oferă lui Tobey 25% din preţ. Echipa lui Tobey încearcă să-l convingă să nu accepte, dar problemele financiare îl fac să treacă peste mândrie. După ce termină treaba şi vinde maşina, Dino îl provoacă pe Tobey la o întrecere, miza fiind restul de 75% din sumă în caz că va câştiga Tobey sau va renunţa la cei 25% ai lui dacă pierde.
Share this article :

Trimiteți un comentariu